Scroll Top

Werkplekbeheer voor bedrijven

Jouw personeel moet altijd goed kunnen werken, zowel offline als online. Werkplekbeheer is hierin essentieel. In deze digitale tijd een volledig ingerichte en veilige (online) werkplek onmisbaar. Je wilt je werknemers hierin faciliteren en altijd en overal de beschikking bieden over persoonlijke documenten, bestanden, e-mail en software. Wij zorgen dat jij en al je collega’s zorgeloos aan de slag kunnen, en blijven. Alle gegevens en bestanden worden veilig bewaard en je hebt 24/7 toegang tot de online werkplek in de cloud. Dit werkt betrouwbaar en efficiënt. We leveren hierbij een reeks applicaties die we kunnen toespitsen op jouw bedrijfsbehoeften.

Alles voor jouw (online)werkplekken

Wat That’s IT onderscheidt van anderen is dat wij onze klanten compleet ontzorgen. Wij sturen je niet van het kastje naar de muur, maar pakken zelf dingen op! Bij ons kan je terecht voor alles rondom jouw lokale, digitale of hybride werkplek. Van laptops tot printers, van servers tot switches; je kunt bij ons terecht voor zowel hardware als software die jouw bedrijf ondersteunt.

Applicaties voor de werkplekken

Om de werkplekken zo goed mogelijk in te richten, leveren we ook een reeks applicaties. Deze applicaties kunnen we in overleg toepassen zodat deze perfect aansluiten op jouw bedrijfsbehoeften. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Microsoft Office pakketten, Adobe software, ESET beveiligingssoftware en maatwerksoftware. Dit alles heeft als doel om jouw IT zo efficiënt en veilig mogelijk in te richten!

De voordelen van werkplekbeheer via That's IT

Werkplekken zowel lokaal als in de cloud

Voor elk bedrijf geld een unieke werkwijze en daarbij behorende ICT oplossing. Werken in de cloud is tegenwoordig "het nieuwe werken" maar is lang niet voor elk bedrijf geschikt. Wij bieden daarom ook uitstekende oplossingen aan voor lokaal werken en servers op locatie.

Oplossingen voor ieder bedrijf

Van klein kantoor met een paar werkplekken tot een groot bedrijfspand met 50+ werkplekken. Wij helpen graag om de juiste oplossing te vinden voor elk type bedrijf.

Betere beveiliging door werken in de cloud

Bij een online werkplek staat de data staat niet meer lokaal op een computer of laptop opgeslagen. Deze data staat namelijk in een goed beveiligd Nederlands datacentrum. Je bent dus geen gegevens kwijt bij diefstal van een computer of laptop.

Efficiënt en schaalbaar

Als je kiest voor een online werkplek, dan kies je voor een voordelige en efficiënte oplossing. Je bent dan namelijk altijd en overal voorzien van jouw online werkplak met bestanden, documenten, mailbox en softwarelicenties.

cloud back-up

Overal veilig werken

Online werken klinkt heel aantrekkelijk en is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. Maar misschien heb je je twijfels over de IT-veiligheid? Wij kunnen die twijfels wegnemen! Met onze anti-spam, passwordmanager en anti-virus software beperken we eventuele risico’s. Dit geldt natuurlijk ook voor de inzet van tweestapsverificatie. Op deze manier zorgen we ervoor dat alle bestanden en documenten in je werkomgeving veilig zijn en alleen voor bevoegden overal toegankelijk. Bovendien bieden wij dagelijkse back-up aan, zodat je altijd bij je bestanden kunt mocht er toch iets misgaan.

Snel en goed dekkende wifi

Wij begrijpen dat het belangrijk is altijd en overal verbonden te zijn met je bedrijfsnetwerk, zowel binnen als buiten je pand. Wij zorgen voor een sterke wifi omgeving met goede dekking, zodat er geen hoekjes of plekjes zijn waar de verbinding net niet goed genoeg is. Er wordt gezorgd voor één groot overkoepelend draadloos netwerk. Zo blijf je altijd verbonden, zelfs als je je van de ene kant van het pand naar de andere kant verplaatst. In combinatie met razendsnel internet

Werkplekbeheer van A tot Z geregeld

Wil je dat jouw collega’s goed kan werken, zowel offline als online? That’s IT is er voor je en regelt alles van A tot Z zodat je onbezorgd kunt werken. Neem contact met ons op voor meer informatie of nodig ons uit om eens langs te komen. Dan gaan we samen kijken hoe we jouw werkplekken het best kunnen inrichten zodat deze helemaal past bij jouw bedrijfsbehoeften..