Scroll Top

Systeembeheer

Het professioneel beheren, veilig houden en updaten van je systemen is van groot belang. Maar hoe leid je dat in goede banen en hoe gaat dat in zijn werk? Je kunt bij ons met al je vraagstukken terecht en streven naar volledige ontzorging op het gebied van IT. Dit geldt zowel voor de aanschaf als voor het beheer van alle IT gerelateerde hard- en software. Denk aan servers, opslag, firewalls, laptops, pc’s en nog veel meer. Jij kunt je op deze manier focussen op de werkzaamheden waar jij goed in bent en je hoeft je geen zorgen te maken over het systeembeheer.

Alle ICT-zaken goed geregeld en onderhouden

Je wilt dat iedereen binnen het bedrijf altijd (en overal) zijn werk goed kan doen. Dan is het dus van belang dat je jouw ICT-zaken goed laat onderhouden en beheren. Je kunt bij ons terecht voor het leveren van hardware en software alsmede volledige ondersteuning op ICT gebied. Bovendien zorgen we dat alle systemen, software en apparaten allemaal soepel werken, veilig blijven én dat deze wanneer nodig updates krijgen. We houden alles goed in de gaten en stellen ons proactief op, want voorkomen is beter dan genezen.

ICT problemen oplossen zit in ons DNA

Al jarenlang zien wij de ICT wereld veranderen en duiken er nieuwe problemen op. Door de ervaring die wij hebben opgedaan uit voorgaande problemen, vinden we voor elk probleem de juiste oplossing. Hierdoor hebben wij de diensten uit ons portfolio uitgebreid om zo veel mogelijk van deze problemen al voor te zijn. Of het nu gaat om het opzetten van een hele ICT-omgeving, het beheren van werkplekken of om het oplossen van eventuele problemen in een bestaande ICT-omgeving. Wij vinden altijd een geschikte oplossing en doen dit graag!

Wat kun je van That’s IT verwachten?

Proactief systeemonderhoud

Door proactief te werk te gaan en jouw systemen te monitoren, zijn we problemen vaak voor. Wij zorgen voor een stabiele IT-omgeving waar je op kunt rekenen.

Service op maat

Ieder bedrijf is anders en heeft zijn eigen behoeften. We hebben al vele organisaties geholpen met het opzetten van een ICT-infrastructuur én het beheer hiervan. Dit doen we op een manier die het best bij jouw bedrijfsbehoeften past.

Veilige ICT-omgeving

Een goede IT-beveiliging is essentieel. Jij wilt toch ook zeker weten dat al jouw werknemers binnen een goede en veilige ICT-omgeving werken? Dan is het essentieel om dit te laten verzorgen door professionals.

Korte lijnen bij IT-vraagstukken

Zit je gefocust te werken en loopt een applicatie vast? Geeft de firewall een ongewenste melding of kun je niet inloggen in de cloud werkplek? Je kunt ons altijd bereiken bij acute technische problemen.

Systeem monitoring

Een belangrijk onderdeel van systeembeheer is beveiliging. Daarom houden we bij That’s IT al je systemen – van servers tot werkplekken – nauwlettend in de gaten. Dit doen we proactief, zodat we eventuele problemen voor kunnen zijn! Via ons online portaal kunnen wij namelijk in een oogopslag zien waar eventuele problemen kunnen ontstaan. 

Beveiligde netwerken en systemen

Veilig werken is onwijs belangrijk voor ieder bedrijf. Al helemaal wanneer het gaat om een online werkplek. Bij That’s IT snappen we dat. Dankzij cloud back-ups zorgen we ervoor dat er niets kan gebeuren met systemen en bestanden in je bedrijfsomgeving. We zorgen dat jouw systemen beveiligd zijn en dat jouw bestanden en documenten altijd veilig zijn én blijven. Dit doen we door gebruik te maken van de beste IT-beveiliging via onder andere anti-spam, anti-virus software, firewalls en passwordmanagers.

Meer weten over systeembeheer?

That’s IT zorgt dat jouw bedrijf altijd voorzien is van het juiste systeembeheer met proactieve service op maat. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Dan kijken we samen naar de perfecte oplossing en dienst voor jou.