Scroll Top

Microsoft 365 voor bedrijven

Overal en altijd efficiënt werken met de vertrouwde Office applicaties van Microsoft Office 365? That’s IT biedt je een veilige omgeving waarin je altijd online kunt samenwerken met je collega’s in Office 365. Blijf in contact via Microsoft Teams en werk samen met elkaar, terwijl je online bestanden deelt via Microsoft SharePoint. Wij helpen je bij de volledige installatie en beheer van alle Microsoft Office applicaties. Denk aan Outlook, Word, Excel, Powerpoint, OneDrive en nog veel meer.

Werken in de cloud

Online werken is nog nooit zo gemakkelijk, snel en veilig geweest. Je hebt overal toegang tot jouw documenten en kunt er samen met jouw collega’s realtime aan werken. Al je wijzigingen wordt meteen in de cloud opgeslagen zodat je nooit iets kwijtraakt. En als je op een laptop werkt, kun je bijvoorbeeld op jouw mobiele telefoon of op een andere laptop of computer gewoon verdergaan waar je gebleven was met je werk. We zorgen dat je met Office 365 altijd beschikt over de nieuwste versies van de vertrouwde Office-toepassingen. Zo ben je altijd up-to-date!

E-mail back-ups in de Nederlandse cloud

Het zorgen voor back-ups van e-mail is een van de meest belangrijke aspecten van IT-beveiliging. Toch hebben veel organisaties dit nog niet goed ingeregeld! Bij That’s IT zorgen wij voor een back-up van jouw e-mail in de cloud. Dankzij deze kopieën kan je in het geval van een incident meteen terug naar hoe de situatie was. Overigens koppelen wij ons antispamfilter aan Office 365, wat de kans op ongewenste e-mail enorm beperkt.

Onze back-ups worden weggeschreven in Nederlandse datacenters. Bedrijfsdata schrijven wij weg naar een veilig datacentrum, en wordt dus niet overgezet naar de Verenigde Staten. Dit komt ten goede aan de AVG.

De voordelen van Microsoft 365

Veilig, stabiel en betrouwbaar

Je maakt gebruik van 's werelds meest gebruikte kantoorsoftware. Dit zorgt voor een stabiele basis waarop je kunt bouwen.

Altijd de nieuwste versie van Office

Je beschikt altijd over de nieuwste versies van de bekende Office-toepassingen. Dit zorgt voor de hoogste veiligheid en de laatste features van alle applicaties.

Werk samen met je teams

Je kunt altijd en overal samenwerken met je collega's aan documenten. Ook bepaal je zelf wie waar toegang tot heeft.

Veilig samenwerken met online data

Veilig online en offline werken is onmisbaar in de digitale wereld van nu. Met Microsoft 365 ben je er zeker van dat jouw bedrijfsdata altijd beveiligd zijn. Bovendien is That’s IT volledig op de hoogte van hedendaagse beveiligings- en encryptietechnieken. Wij maken hierbij gebruik van de systemen van Microsoft, denk bijvoorbeeld aan een Multi-Factor Authenticatie (MFA) om de authenticiteit van een gebruiker te verifiëren. 

Altijd online samenwerken via Microsoft Teams

Werk je thuis? Of misschien zelfs vanuit het buitenland? Online samenwerken in Microsoft Teams is een ideale manier om online met collega’s aan documenten te werken. Met Teams kun je bestanden maken en delen met jouw team, eenvoudig teamleden toevoegen, online chatten en zelfs videogesprekken houden. Je kunt ook gebruik maken van een handige planner en hierin taken verdelen. Met Microsoft Teams heb je een overzichtelijke werkomgeving waarin online samenwerken nog nooit zo soepel mogelijk was. Het is de perfecte manier om online samen te werken!

Bestanden veilig beheren met SharePoint

Binnen Office 365 is SharePoint de applicatie waarmee je veilig en snel bestanden met je collega’s kunt delen. SharePoint zorgt ook voor de mogelijkheid te bepalen welke collega’s toegang hebben tot welke documenten. Is een document niet langer relevant voor een collega? Dan zorgen we meteen dat hij of zij geen toegang meer heeft. Of juist andersom. Met SharePoint is bestanden veilig beheren een fluitje van een cent! Laat That’s IT je helpen je werkplekken en IT-systemen te beheren!

Microsoft 365 beheer door That's IT

That’s IT is er om jou te helpen het meeste uit Microsoft 365 en Office 365 te halen. Samen kijken we welke applicaties voor jouw bedrijf nodig zijn en zorgen we dat deze goed werken en geïnstalleerd worden. Wij helpen jou bij het opzetten en beheren van jouw (complete) IT-omgeving, zodat jij je kunt concentreren op wat belangrijk is – het runnen van jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of plan meteen een afspraak in!