Scroll Top

IT-beveiliging

Veiligheid staat bij ons erg hoog in het vaandel. Veilig en onbezorgd kunnen werken is een grote uitdaging, zeker omdat de rol van cybersecurity steeds belangrijker is geworden. Daarom voorziet That’s IT bedrijven van betrouwbare, hoogwaardige IT-beveiliging. Denk bijvoorbeeld aan anti-virus, anti-spam, firewalls en oplossingen voor tweestapsverificatie. zo zijn jouw bedrijfsgegevens en bestanden goed afgeschermd voor onbevoegden.

Wat houdt IT-beveiliging precies in?

De data van jouw bedrijf is een ontzettend waardevol bezit. Dat wil je natuurlijk goed beschermen en beveiligen! That’s IT bekijkt graag hoe je huidige beveiliging ervoor staat en bepaalt waar zwakke plekken liggen. Vervolgens bepalen we hoe we de beveiliging van de data en apparaten kunnen verbeteren. Een betrouwbare (cloud) back-up is hierbij zeer essentieel. Om het risico op datalekken te verkleinen, raden wij het gebruik van tweestapsverificatie en een wachtwoord manager sterk aan. Daarnaast kijken we naar de inzet van een firewall, anti-virussoftware en/of anti-spamsoftware.

Waarom That's IT inschakelen voor IT-beveiliging?

Professionele ondersteuning

Wij hebben tientallen jaren ervaring als ICT-specialist. We hebben het hele digitale landschap groot zien worden en ook de gevaren zien groeien en veranderen.

Vaste aanspreekpunten en korte lijnen

Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk. Ruben, Patrick, Jeroen en de rest van ons team helpen je graag op weg. Wil je dat we langskomen? We stappen direct in de auto!

Support met technische kennis

Bij ons geen ingewikkelde contracten of Service Level Agreements (SLA's). Integendeel: je kunt ons altijd bereiken voor support! Je krijgt bij ons altijd iemand met technische kennis aan de lijn.

Firewall

That’s IT biedt een uitgebreide firewall oplossing die jouw netwerk veilig houdt. Firewalls zijn een cruciaal onderdeel van iedere IT-beveiliging omdat ze helpen onbevoegde toegang tot je netwerk te blokkeren. De firewall van That’s IT is ontworpen om een hoog niveau van beveiliging te bieden. We zorgen natuurlijk dat deze voortdurend wordt bijgewerkt met de nieuwste beveiligingspatches, zodat je netwerk altijd op en top beschermd is. De firewall van That’s IT is de beste manier om je netwerk veilig en beveiligd te houden!

Tweestapsverificatie

Onze tweestapsverificatie is de perfecte balans tussen veiligheid en gebruikersgemak. Bij het inloggen op de computer, moet je met je mobiele telefoon (of hardware token) de inlogpoging goedkeuren. Tweestapsverificatie is een erg veilige methode, zelfs als je wachtwoord op straat komt te liggen. Als iemand met jouw gegevens probeert in te loggen, is dit niet mogelijk. Diegene beschikt namelijk niet over jouw mobiele telefoon en kan daarom niet inloggen op het systeem.

Anti-virussoftware​

Computervirussen zijn gevaarlijk voor je bestanden en netwerken. Daarom wil je ze zo veel mogelijk op afstand houden. Naast een firewall is anti-virus software dus een must. That’s IT biedt je real-time bescherming tegen ransomware, spyware, adware, en andere malware. Omdat we weten dat beveiliging slechts zo sterk is als de zwakste schakel, bieden we we technische ondersteuning om je te helpen bij het oplossen van acute problemen. Voorkomen is beter dan genezen, maar mocht je toch getroffen worden door bijvoorbeeld ransomware dan kunnen we altijd terugvallen op onze encrypted cloud back-up. Met That’s IT aan je zijde kun je er zeker van zijn dat je bedrijf veilig is voor de gevaren van het digitale tijdperk waarin we leven.

Anti-spamsoftware

Spam betekent verspilling van tijd, bandbreedte, geheugenruimte en kan bovendien gevaarlijk zijn. Dit wil je dus voorkomen! Wij bieden een betaalbare en professionele spambestrijding op serverniveau aan, zodat je niet op iedere desktop anti-spamsoftware hoeft te installeren en bij te houden. Nog voordat een mail definitief wordt afgeleverd op jouw eigen mailserver, scant onze antispam server alle berichten nauwkeurig. Zo verkleinen we de kans op spam drastisch.

Jouw IT op en top beveiligd

That’s IT biedt je zekerheid in onzekere tijden. Dat is wat je nodig hebt! Wil je meer weten of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op of nodig ons uit om langs te komen. Dan bespreken we wat wij voor jou kunnen betekenen zodat jij veilig en zorgeloos kunt werken.