Scroll Top

Internet, telefonie en hosting

Alles gaat tegenwoordig over internet, internet is een erg cruciaal onderdeel van het bedrijfsleven. Daarom voorzien wij jouw bedrijf van snel en betrouwbaar internet. Bereikbaarheid is ook erg van belang om je klanten goed te kunnen assisteren, daarom bieden wij een breed scala aan telefonie opties aan. We gaan graag samen met je in gesprek om op basis van de gestelde wensen een juiste oplossing voor je bedrijf te vinden. Ook is het registreren van domeinnamen, het hebben van een nette website, en de hosting hiervan erg belangrijk om vindbaar te zijn op het internet.

Razendsnel zakelijk internet

Wij begrijpen het belang van betrouwbaar internet en wifi voor bedrijven. Wij doen er alles aan zodat je verbonden bent met snel internet en krachtige wifi, wat er ook gebeurt. That’s IT levert, hoogwaardige internet- en wifi-diensten voor bedrijven van iedere omvang. Perfect voor bijvoorbeeld onze cloud back-up dienst. Is er onverhoopt toch iets aan de hand? Onze technische support staat paraat om eventuele problemen op te lossen!

Veilig internet

Je wilt natuurlijk internet dat snel en stabiel, maar ook veilig is. Gelukkig weten wij het nodige op het vlak van IT-beveiliging door middel van onder andere firewalls, antivirus en antispam. Ontvang jij je klanten op jouw bedrijfslocatie? Dan wil je bijvoorbeeld een gastennetwerk kunnen aanbieden dat is gescheiden van het bedrijfsnetwerk. Wel zo veilig toch?

Betrouwbare internet, telefonie en hosting via That's IT

Betrouwbare en stabiele verbinding

Je wilt kunnen rekenen op snel internet met een krachtige dekking.

Telefonie op maat

Telefonie volledig aangepast aan de wensen van je bedrijf.

Domeinregistratie en webhosting

That's IT registreert je gewenste domeinnamen en hosten je website.

VOIP

VOIP staat voor Voice-over-IP, oftewel; bellen over het internet. De huidige standaard in telefonie. Dit zorgt voor een goede schaalbaarheid en flexibiliteit bij het beheren van je telefonie. Het is hiermee mogelijk gemakkelijk met belgroepen, ingesproken bandjes en keuzemenu’s te werken en alles precies zo in te delen als gewenst is door je organisatie

Vast-mobiel integratie

Deze integratie dat je alles wat je normaliter gewend bent van de vaste telefonie ook via je mobiel te doen. Denk hierbij aan intern bellen, doorschakelen en het koppelen van meerdere nummers aan één telefoon. Hiervoor zijn geen speciale apps benodigd, je kunt gewoon gebruik blijven maken van je telefoon zoals jij dat gewent bent.

Domeinnaam en DNS beheer

Het hebben van je eigen domeinnamen is erg belangrijk voor de vindbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid van je bedrijf. Niet alleen omdat het mooi staat, maar ook zodat andere bedrijven of zelfs kwaadwilligen je bedrijfsnaam niet vastleggen voor eigen doeleinden. Ook kun je met dit domeinnaam mooie gepersonaliseerde e-mail adressen aanmaken. Met het DNS beheer dat gratis bij een domeinnaam komt, kan That’s IT je website en andere diensten zoals Microsoft 365 veilig maken en in eigen beheer houden.

Webhosting

Een website die altijd bereikbaar is en makkelijk toegankelijk is voor zowel de klant als de website bouwer. Je website bouwer krijgt toegang tot het “Direct Admin” portaal van de vastgelegde domeinen. Hierin kan gewerkt worden aan de website, terwijl That’s IT nog steeds het beheer van deze website en achterliggende gegevens uitvoert.

Is jouw internet betrouwbaar genoeg?

Is jouw huidige zakelijke internetverbinding goed genoeg? We komen graag bij je langs om te beoordelen wat de optimale internetsnelheid en betrouwbaarheid gaat opleveren. We brengen in kaart wat eventuele knelpunten zijn en geven je advies over hoe jouw internet zo stabiel mogelijk kan worden. Naast dit internetadvies, zorgen wij ook voor de implementatie en het (systeem)beheer van alle benodigde software en hardware. Dit geldt dus ook voor het beheren van jouw werkplekken (offline of in de cloud).

Razendsnel internet en goede wifi, daar mag je op rekenen

Blijf verbonden en productief, wat er ook gebeurt. Kies voor That’s IT als jouw zakelijke partner voor goed en betrouwbaar internet. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. We komen natuurlijk ook graag eens bij je langs om te bespreken hoe we jouw internetverbinding kunnen verbeteren!