Scroll Top
Wij, Feed-Bag B.V. zijn vorig jaar september gestart met onze bedrijfsmatige werkzaamheden. Wij zijn een Co Packing, malen, mengen, breken, zeven en opzakken van droge producten in de Feed en Foor sector. Nu is het voor ons zeer belangrijk dat de ICT en Traceability in orde zijn. Wij zijn gevestigd in Ede en via via zijn wij in contact gekomen met Thats-IT. Dit tot onze grote tevredenheid, het zijn mensen bij Thats-IT die weten waar ze het over hebben. Goed advies, maar dat niet alleen, ook in de praktijk pakt dit goed uit! Korte lijnen en probleemoplossende, meedenkend en to the point. Ook wat betreft het magazijn, met LIS het ideale systeem voor ons. Wij zijn nu FSCC 22000 gecertificeerd onze traceability is in orde dankzij LIS. Thats-IT is een aanrader als je geen problemen wilt hebben!

Wij, Feed-Bag B.V. zijn vorig jaar september gestart met onze bedrijfsmatige werkzaamheden. Wij zijn een Co Packing, malen, mengen, breken, zeven en opzakken van droge producten in de Feed en Foor sector. Nu is het voor ons zeer belangrijk dat de ICT en Traceability in orde zijn.

Wij zijn gevestigd in Ede en via via zijn wij in contact gekomen met Thats-IT. Dit tot onze grote tevredenheid, het zijn mensen bij Thats-IT die weten waar ze het over hebben. Goed advies, maar dat niet alleen, ook in de praktijk pakt dit goed uit! Korte lijnen en probleemoplossende, meedenkend en to the point.

Ook wat betreft het magazijn, met LIS het ideale systeem voor ons. Wij zijn nu FSCC 22000 gecertificeerd onze traceability is in orde dankzij LIS.

Thats-IT is een aanrader als je geen problemen wilt hebben!

Onze klanten