Scroll Top

Cloud back-up

Bestanden, data en gegevens zijn een waardevol bezit voor ieder bedrijf. Verlies van data is het allergrootste probleem binnen de meeste IT omgevingen. Je wilt dus dat je data veilig opgeslagen wordt en er real time of periodiek (cloud) back-ups worden gemaakt. Hier helpt That’s IT je graag bij! Onze beveiligde cloud omgeving bevindt zich in Nederland waardoor back-up data versleuteld en extra veilig wordt opgeslagen. Zo zorg je ervoor dat als je getroffen wordt door malware, je veilig door kan werken.

Neem geen risico's met data

Er wordt wel eens gesteld dat data het nieuwe goud is. Neem daarom geen risico’s met je bedrijfsdata! Met behulp van onze cloud back-up dienst zorgen we voor een veilige (online) werkplek omgeving en vermijden we dataverlies. Van klanteninformatie en verkooprapporten tot personeelsdossiers en financiële documenten. Alles blijft veilig met behulp van onze cloud back ups. 

Back-ups van alles

De mogelijkheden van (cloud) back-ups zijn haast onbegrensd. Zo kunnen we een enkel bestand voor je terugzetten, maar ook een complete werkomgeving. Denk aan je programma’s, licenties, databases, instellingen, enzovoort! Kortom: je hele werkomgeving hoe die nu is, kan met een druk op de knop terugzetten worden. Dit werkt niet alleen secuur, maar ook nog eens snel en veilig. Het bewaar- en retentiebeleid kunnen we samen bepalen!

De voordelen van cloud back-ups

Geen gevaar voor dataverlies

Ook bij een computercrash, waterschade, brand of diefstal verlies je geen data. Alle data wordt namelijk veilig en versleuteld online opgeslagen.

Minimale downtime

Gebeurt er iets onverwachts op je (lokale) werkomgeving? Dan helpen onze beveiligingsmaatregelen de downtime tot een minimum te beperken!

Snel en eenvoudig dataherstel

Gaat er toch iets mis met de data? Dan kies je simpelweg de laatste versie van de back-up en de doellocatie om de gegevens te herstellen en terug te halen vanuit je lokale of online back-up.

Office 365 back-up

Wij bieden naast onze cloud-back-up voor serveromgevingen ook de mogelijkheid om back-ups te maken van Office 365. Zo’n back –up bevat de complete Office 365 omgeving. Denk aan e-mail, Sharepoint en zelfs Teams gegevens! Het is hierbij mogelijk om de complete omgeving terug te zetten, tot op het niveau van een e-mail of bestand. Belangrijk detail: alle data wordt opgeslagen in een veilig datacenter in Nederland.

Uninterrupted Power Supply

Om gevoelige apparatuur op locatie te beschermen tegen piekspanningen of stroomuitval bieden wij Uninterrupted Power Supply (UPS) aan. Deze UPS’en maken het mogelijk om bij stroomuitval de serveromgeving op een nette manier af te sluiten. Zo behoud je de levensduur van de hardware én beperk je de kans op datacorruptie. 

Cloud back-ups professioneel geregeld

Wil je onbezorgd werken en zorgen dat al je gegevens real time of periodiek veilig worden opgeslagen? Dan zijn cloud back-ups de perfecte oplossing. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de cloud back-ups!