Scroll Top

Applicatieontwikkeling

Voor sommige organisaties is software op maat nodig om goed te kunnen werken. Wij zorgen dat alle ICT-toepassingen naadloos met elkaar samenwerken. Dit doen we door maatwerk software te ontwikkelen welke verschillende software pakketten met elkaar laat communiceren en deze te voorzien van de nodige koppelingen. We gaan hierbij altijd uit van je specifieke bedrijfsbehoeften zodat we de best mogelijke oplossing voor jou kunnen maken.

Wat is applicatieontwikkeling?

Applicatieontwikkeling is het creëren of aanpassen van programma’s om beter aan de behoeften van het bedrijf te voldoen. Weet je nog niet helemaal wat je bedrijf precies nodig heeft? Geen probleem! We gaan graag met je in gesprek om de perfecte software op maat voor je bedrijf te ontwikkelen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek.

De voordelen van maatwerk software

Solide oplossingen op maat

Of je nu op kantoor, op afstand of een online werkplek aan het werk bent, wij zorgen voor de juiste software.

Mogelijkheid tot uitbreiding

Mis je functies, wil je meer inzicht hebben in bepaalde data of een meer gebruiksvriendelijke applicatie? Wij breiden je software uit!

Voldoet aan jouw specifieke wensen

We zorgen dat de software die we op maat maken altijd voldoet aan jouw specifieke wensen.

Automatiseer complexe processen

Heb je het idee dat voor jouw bedrijfsproces geen software mogelijk of geschikt is? Wij gaan uitdagingen niet uit de weg en denken graag met je mee.

Professioneel en ervaren in het ontwikkelen van applicaties

Aan ervaring geen gebrek! That’s IT zit al meer dan 25 jaar in de software ontwikkeling en systeembeheer. Wij weten onze weg in verschillende programmeertalen en software platformen. Met onze ervaring en expertise voorzien we jou van maatwerk software oplossingen van hoge kwaliteit die aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf voldoen. Wist je overigens dat je ook bij ons terecht kunt voor de aanschaf van software en hardware? Gebruik dit in je voordeel om een optimale werkomgeving te creëren!

Applicaties en software volgens de nieuwste trends en technologieën

We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën op het gebied van software ontwikkeling, zodat we de best mogelijke oplossing voor je IT behoeften kunnen bieden. That’s IT zet zich in om je de beste software ontwikkelingsdiensten te bieden die je IT infrastructuur upgraden zodat jij je bezig kunt houden met de dingen waar je écht goed in bent. Met onze hulp heb je geen omkijken naar ICT-problemen.

Meer weten over applicatieontwikkeling?

Waar je ook tegen aanloopt met jouw bedrijfssoftware of bedrijfsprocessen, That’s IT ontwikkelt voor jou de perfect op maat gemaakte software of applicatie. Neem contact met ons op voor meer informatie! We komen natuurlijk ook graag eens bij je langs om te bespreken welke software of koppelingen jij nodig hebt voor een efficiënt bedrijfsproces.